ankara otel şarkı sözleri iç mimarlık ankara rent a car ankara sex izle
  • Ne ndihmojmë në problemet
    e të rinjve

  • Së bashku
    Më të fortë

  •  
  •  
  •  

Ne jemi një organizatë jo-qeveritare me qendër në Tiranë. Trajtojmë profesionalisht çështje psiko-sociale të rinisë Shqiptare dhe komunitetit.

Ne jemi një grup multidisiplinar ekspertësh lokalë dhe internacional, përfaqësues të qeverisjes, kërkues shkencor, dhe kemi ndërtuar marëdhënie bashkëpunimi me shumë OJF lokale.
Ne kemi në fokus kyerjen e një sërë aktivitetesh kërkimore, anketime të popullsisë në fushën sociale për të rinjtë. Nëpërmjet këtij grupi multidisiplinar, FTA ka për qëllim promovimin e vlerave dhe praktikës së solidaritetit, edukimin e brezave të rinj dhe bërjen e tyre qytetarë aktiv , zhvillimin e vlerave dhe burimeve të vendit si dhe ndërtimin e besimit ndërmjet qytetarëve shqiptarë.

Më shumë
mobile xtube porn agiad porn mobile porn 18 amateur sex porn movies free porn hard xxx mobile porn mobile tube porn mobile porn videos mobile fuck movies mobile hard porn movies mobile jizz porn videos mobile porn videos mobile porn vidz mobile xnxx tube mobile teen porn movies taxi porn movies mobile xporn videos mobile xxx porn videos