ankara otel şarkı sözleri iç mimarlık ankara rent a car ankara sex izle

Ne jemi një organizatë jo-qeveritare me qendër në Tiranë. Trajtojmë profesionalisht çështje psiko-sociale të rinisë Shqiptare dhe komunitetit.

Misioni

Misioni i organizatës është mbrojtja dhe përmirësimi i mirëqenies psiko-sociale të adoleshentëve në Shqipëri dhe popullatës në përgjithësi, në mënyrë që njerzit të mund të bëhen antar aktiv të shoqërisë.

Ndërrmarrja e kërkimeve shkencore në çështjet sociale si një mjet për të kuptuar më mirë procese të ndryshme sociale që ndikojnë drejtpërdrejt në mirëqenien dhe shëndetin mendor të adoleshentëve dhe të popullsisë së Shqipërisë.

Mbrojtja në lidhje me zhvillimin e politikave në mbështetje të reformave që garantojnë sigurinë njerëzore, duke përfshirë: kujdesin shëndetësor , të drejtat e njeriut etj.

Objektivat

Të ofrojmë këshillim online, falas dhe tërësisht anonim;
Të promovojmë shëndetin mendor tek të rinjtë;
Të kuptojmë nevojat e fëmijëve dhe adoleshenëve për mbështetje psiko-sociale dhe emocionale;
Të zhvillojmë lidhje bashkëpunimi me organizatat e tjera jo-qeveritare.

Bordi

 • Prof. Dr. Edmond Dragoti

  Kryetari i Bordit

  Email
 • Nicholas Whyte

  Anëtar i bordit

  Email
 • Genci Muçollari

  Anëtar i bordit

  Email

Drejtuesja

 • Vera Remškar

  Drejtoresha Ekzekutive

  Email

Stafi

 • Anisa Zaçe

  Koordinatore Projekti

  Email
 • Ada Mehmeti

  Asistent Projekti

  Email
 • Violeta Mulla

  Financat

  Email
 • Bledar Tamja

  Financat

  Email
mobile xtube porn agiad porn mobile porn 18 amateur sex porn movies free porn hard xxx mobile porn mobile tube porn mobile porn videos mobile fuck movies mobile hard porn movies mobile jizz porn videos mobile porn videos mobile porn vidz mobile xnxx tube mobile teen porn movies taxi porn movies mobile xporn videos mobile xxx porn videos