Trinka & Semi

Në kuadër të projektit “Le të flasim për tërmetin dhe COVID-19”, të mbështetur nga World Vision Albania, kemi botuar dy libërtha të rëndësishëm psiko-edukues për fëmijë të moshave 4-13 vjeç. Lexoni në vazhdim për më tepër …

Mposhtja e virusit të madh: Trinka, Semi dhe Qyteza punojnë tok

 Sharko librin

Trinka & Semi: Dita kur toka u lëkund

 Sharko librin 

Janë rreth 30 ekspertë profesionistë

që ju vijnë në ndihmë në çdo moment.

Aty ku çdo përdorues mbetet plotësisht
anonim.

Këtu mund të informoheni për
orientimin në karrierë.

Nëqoftëse

doni të

mbështesni

nukjevetem.al,

mund ta bëni

duke dhuruar këtu